Nieuws

Lees hier alle nieuwsberichten.

 

Nieuwe openingstijden bij Kapsalon Studio TrendStyle!

Wij hebben onze openingstijden uitgebreid en zijn nu ook op dinsdagavond geopend! Bij Studio TrendStyle willen we ervoor zorgen dat jij altijd de beste haarverzorging en styling krijgt, op een moment dat het jou het beste uitkomt.

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om overdag een afspraak te plannen vanwege werk- of andere verplichtingen. Daarom hebben we besloten om onze deuren op dinsdagavond te openen, zodat je ook na je drukke dag bij ons terecht kunt.

Afspraak maken voor de dinsdag avond? 
Bel ons op  0516 788 102 of maak direct online een afspraak.

Vergeet niet om ons te volgen op sociale media voor inspiratie,nieuws en tips! 

Nieuwe openingstijden bij Kapsalon Studio TrendStyle!

De enige echte Leukste Kapsalon van de gemeente Ooststellingwerf 2017 wint ook Golden Award!

Zou het nog een keer lukken?
In 2016 werd Studio TrendStyle uitgeroepen tot leukste kapsalon van Ooststellingwerf. Geïnspireerd door vorig jaar, hebben ze ook dit jaar weer meegedaan aan de verkiezing Leukste kapsalon van Nederland/Ooststellingwerf! Zou het hen nog een keer lukken?

Bedankt voor jouw stem!
“Want dat je er enthousiast van wordt mag duidelijk zijn! Het houdt je scherp en je wordt gedwongen nog een extra “schaartje” bij te zetten… Want het is gewoon geweldig om zo’n eervolle titel te winnen; nog bekender te worden bij de mensen van de gemeente Ooststellingwerf en daar buiten en super trotse medewerkers te hebben. Al die positieve aandacht levert zo veel goeds op en inspireert om het uiterste uit jezelf te halen en ons met volle overgave in te zetten”, vertelt Midia, eigenaresse van Studio TrendStyle, gevestigd aan de Brinkstraat in Oosterwolde. “Maar dat is ons natuurlijk niet alleen gelukt. Onze klanten, familie, vrienden, kennissen en bekenden hebben heel veel op ons gestemd en ons daarmee enorm hoog gewaardeerd; echt top! Bedankt allemaal voor jullie stemmen”.

Award show
Maandagavond 26 juni 2017 ging het team van Studio TrendStyle met spanning naar de uitverkochte en sfeervolle Studio’s in Aalsmeer. Hier werden de winnaars van de Verkiezing van o.a. de Leukste Kapsalon bekend gemaakt tijdens de Brooklyn Nights Award Show. 800 kappers waren naar Aalsmeer gekomen om te vernemen met welke waardevolle titels ze naar huis zouden gaan en uiteindelijk feest te vieren tijdens de spetterende afterparty. Het dak ging er af!

Het is gelukt
En ja, het was gelukt! Studio TrendStyle mag zich nog een keer de enig echte Leukste Kapsalon van Ooststellingwerf 2017 noemen (met het hoogst aantal stemmen in de gemeente) en de 9e Leukste Kapsalon van de provincie Friesland! “Wat een eer! En we hebben ook nog een Golden Award gewonnen voor goede kwaliteit, prijsverhouding en service (klantbeoordeling hoger dan 9,5). Wij zijn super trots! Bedankt allemaal voor jullie stemmen; echt geweldig!, vertelt Midia”. “Een mooi uitgangspunt voor ons 5-jarig bestaan in 2018!” Team Studio Trendstyle wenst u een prachtige vakantie en misschien tot ziens in de Salon!

De enige echte Leukste Kapsalon van de gemeente Ooststellingwerf 2017 wint ook Golden Award!

Studio TrendStyle genomineerd voor de leukste kapsalon 2017!

Op 18 april 2017 gaat de 6e editie van de Verkiezing "Leukste Kapsalon 2017"van start. Inmiddels is deze verkiezing uitgegroeid tot een begrip in Nederland en het beloofd spannend te worden! Want ook wij zijn dit jaar genomineerd voor de leukste kapsalon van 2017! Vorig jaar ontvingen we de Award “Leukste kapsalon van de gemeente Ooststelingwerf” met de meeste stemmen! Wat waren we trots! Het bracht ons positieve aandacht, klanten en trotse medewerkers. Zou het ons dit jaar lukken om misschien de landelijke titel: "De Leukste Kapsalon van Nederland 2017" te winnen? We zouden een gemeentelijke titel ook weer te gek vinden om te winnen; onze kapsalon én Oosterwolde weer positief op de kaart zetten; een prachtig doel!

Maar een Award winnen gaat natuurlijk niet zomaar. Dit hangt van jou af! Want het is belangrijk hoe jij onze salon ervaart. Wat vind jij van onze knip- en kleurtechnieken? Is de kwaliteit- en prijsverhouding oké? Vind jij de levering van een totaalpakket in samenwerking Salon BeautyCare ook een pluspunt? Is de sfeer goed, is ons interieur gezellig en modern, zijn onze medewerkers klantvriendelijk, smaakt de koffie en thee lekker; kun je gemakkelijk bij ons parkeren? Kortom waarom vind jij Studio TrendStyle de leukste kapsalon?

Kan jij je helemaal vinden in bovenstaande, stem dan tussen 18 april en 23 mei 2017 op Studio TrendStyle Hair & Care via www.kapsalonvanhetjaar.nl.

Er is 1 stemronde en er kan 3 keer worden gestemd: maximaal 1 keer via E-mail (), 1 keer via Facebook (facebook.com/KapsalonVanHetJaar) en 1 keer per mobiel nummer via SMS kan een stem worden uitgebracht. Stemmen via SMS doe je door een SMS-bericht te sturen naar nummer 1008 met de tekst "KAPSALON –spatie- 13373". Let er op dat er een spatie staat tussen het woord KAPSALON en de unieke SMS-code.

Door een stem uit te brengen maak je kans op de volgende prijzen:
1. Een Smart Watch
2. Een hotelovernachting voor 2 personen
3. Een dagje wellness voor 2 personen.
De prijswinnaars worden na afloop van de verkiezing bekend gemaakt. En na iedere 1000 stemmen is er ook een stemmer die een dagentree voor 2 personen wint bij Thermen Soesterberg (bij 18 jaar of ouder).

Stem daarom op Kapsalon Studio TrendStyle Hair & Care en maak kans op mooie prijzen! Stemmen kan tot en met 23 mei 2017. Alvast bedankt voor je stem en tot ziens in onze kapsalon!

Studio TrendStyle genomineerd voor leukste kapsalon 2016!

Op 12 april jl. is de 5e editie van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon 2016 gestart. Inmiddels is deze verkiezing uitgegroeid tot een begrip in Nederland en het beloofd spannend te worden! Want ook wij zijn dit jaar genomineerd voor de leukste kapsalon van 2016! En natuurlijk hopen wij op een gemeentelijke, provinciale of misschien zelfs landelijke titel: "De Leukste Kapsalon van Nederland 2016"? We zouden al enorm trots zijn om een gemeentelijke titel te winnen; onze kapsalon én Oosterwolde positief op de kaart zetten; een prachtig doel!

Over een goed doel gesproken. Ook dit jaar is de Stichting Haarwensen het goede doel voor deze verkiezing! Hoe meer stemmen er worden uitgebracht, hoe groter de cheque die tijdens de Award Show namens de partners van de verkiezing wordt overhandigd aan de Stichting Haarwensen!

Maar een Award winnen gaat natuurlijk niet zomaar. Dit hangt van jou af! Want het is belangrijk hoe jij onze salon ervaart. Wat vind jij van onze knip- en kleurtechnieken? Is de kwaliteit- en prijsverhouding oké? Vind jij de levering van een totaalpakket in samenwerking Salon BeautyCare ook een pluspunt? Is de sfeer goed, is ons interieur gezellig en modern, zijn onze medewerkers klantvriendelijk, smaakt de koffie en thee lekker; kun je gemakkelijk bij ons parkeren? Kortom waarom vind jij Studio TrendStyle de leukste kapsalon?

Kan jij je helemaal vinden in bovenstaande, stem dan tussen 12 april en 31 mei 2016 op Studio TrendStyle Hair & Care via www.kapsalonvanhetjaar.nl.

Er is 1 stemronde en er kan 3 keer worden gestemd: maximaal 1 keer via E-mail (), 1 keer via Facebook (facebook.com/KapsalonVanHetJaar) en 1 keer per mobiel nummer via SMS kan een stem worden uitgebracht. Stemmen via SMS doe je door een SMS-bericht te sturen naar nummer 1008 met de tekst "VOTE 4503". Let er op dat er een spatie staat tussen het woord VOTE en de unieke SMS-code. Door een stem uit te brengen maak je kans op een heerlijk ontspannen wellnessdag voor 2 personen ter waarde van € 63,-. Deze mooie prijs wordt onder iedere 1.000 stemmers verloot (bij 18 jaar of ouder).

Stem daarom op Kapsalon Studio TrendStyle Hair & Care, maak kans op mooie prijzen én steun daarmee ook de Stichting Haarwensen! Stemmen kan tot 31 mei 2016. Mocht je e.e.a. nog eens na willen lezen; alle informatie en belangrijke links staan ook op onze website en facebookpagina vermeld. Alvast bedankt voor je stem en tot ziens in onze kapsalon!

Studio TrendStyle genomineerd voor leukste kapsalon 2016!

Keratine behandeling nu ook mogelijk bij Studio TrendStyle!

Wat als je afscheid kan nemen van pluishaar? Eindelijk heb je tijd om?.... De Kerasilk Keratine behandeling van de Goldwell wordt NU exclusief aangeboden door Kapsalon Studio TrendStyle in Oosterwolde.

Van krullen die je niet in toom kan houden tot haar dat zijn eigen leven leidt – één op de twee vrouwen lijdt onder onhandelbaar, krullend en pluizend haar. Met hulp van talrijke producten wordt tijdrovend geföhnd en gestraight. Het gewenste resultaat blijft echter uit en de droom van haar dat lang houdbaar soepel en glad als zijde is, komt voor veel vrouwen niet uit – ondanks alle tijd en moeite. Met de nieuwe, professionele salonbehandeling Kerasilk Keratine behandeling kunnen wij als Goldwell stylisten nu voor het eerst deze wens langdurig vervullen: de wens naar haar zo zacht en soepel als zijde. Want de eerste, individueel af te stemmen, lang houdbare Keratine behandeling van GOLDWELL, biedt 100% perfecte resultaten:

 • Brengt controle in onhandelbaar, pluizend haar
 • Vermindert krullen en slagen en egaliseert de haarstructuur
 • Reduceert de dagelijkse stylingtijd aanzienlijk
 • Voor haar als zijde – tot 5 maanden


Afhankelijk van de individuele wensen van de klant (naar de mate van vormverandering en verzorging) zullen de haarstylisten van Studio TrendStyle hun expertise bewijzen en zullen we onze klanten fantastisch haar geven! Loop daarom eens vrijblijvend bij ons binnen en laat je informeren naar de mogelijkheden!

Kapsalon Studio TrendStyle krijgt nieuwe eigenaar

De groei

Op 1 oktober 2013 opende kapsalon Studio TrendStyle Hair & Care, een kapsalon voor dames, heren en kinderen, haar deuren in Oosterwolde. Begin oktober 2015 bestond Studio TrendStyle al weer 2 jaar! Velen van u bezochten onze kapsalon en werd u geholpen door ons professioneel team, bestaande uit Marlène; bij velen van u inmiddels bekend. In die afgelopen twee jaar heeft de dame, onder leiding van Louise –eigenaresse van Studio TrendStyle- de salon een geheel eigen “look” weten te geven en is onze clientèle enorm gegroeid! Wij vinden het heel belangrijk dat een bezoek aan onze Studio iets is waar u naar uitkijkt om daarna in overleg met u, het juiste model voor u te creëren. Graag geven we u daarover advies en nemen daar de tijd voor. Uiteraard zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste haarTREND(S) en weten wij wat er met uw haar qua STYLE mogelijk is. Iedereen is uniek en daarom willen wij u ook een unieke uitstraling geven. Alle producten die we daarbij gebruiken om uw juiste look te creëren, zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar in onze Studio. Met trots kunnen we inmiddels zeggen dat velen van u Studio TRENDSTYLE dé plek vinden waar haarmode (Hair) leeft en waar u tegenwoordig bij Leandra -onze schoonheidsspecialiste- ook terecht kunt voor (Care) huid- nagel- en/of voetverzorging.

De verdere uitbreiding

Dit heeft ertoe geleid dat besloten is het team uit te breiden met een professionele haarstyliste, die ook ambities heeft om een eigen kapsalon te runnen. Per 1 januari 2016 zal Louise daarom haar zaak aan Midia overdragen. In december zult u Midia regelmatig aantreffen zodat u alvast nader met haar kennis kunt maken. Wij hebben in Midia daarom de juiste kandidaat gevonden om, samen met Marlène en Leandra, u nog beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst!

De toekomst

Volgens Midia “een kans, die ik niet voorbij mocht laten gaan”. Samen met Marlène en Leandra vertrouwt Midia erop Studio TrendStyle nog verder te kunnen ontwikkelen en te laten groeien. Sleutelwoorden daarbij zijn; persoonlijke aandacht, kennis van het vak (de laatste ontwikkelingen/trends) en een hoog kwaliteitsniveau.

De trends

Op het verlanglijstje van Midia staan een aantal nieuwe ontwikkelingen, waarvan zij er direct één heeft doorgevoerd; de aanschaf van Goldwell Elumen. Dit is een haarkleuring, die het haar van binnenuit elumineert. Dit wordt een zogenoemde 'fysische' haarkleuring genoemd: deze werkt volgens een uniek, natuurkundig proces – geheel zonder oxidanten (ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid), met toch spectaculaire, unieke en houdbare kleurresultaten.
Elumen onderscheidt zich door:

 • Intensieve, briljante kleuren (warme, koele, maar ook super felle kleuren!)
 • Uitmuntende glans
 • Uitzonderlijke houdbaarheid
 • Haar dat er verbazingwekkend gezond uitziet


Het team van Studio TrendStyle is gepassioneerd en gedreven en wil zich onderscheiden door creativiteit. Elumen biedt unieke mogelijkheden om deze creatieve kans volledig te benutten.

 

De totaalbeleving

Waar vindt u ons? Wij zijn gevestigd op een prachtige locatie aan Brinkstraat 5 in Oosterwolde, met ruime parkeergelegenheid voor de deur.
Spreekt deze combinatie van professionaliteit en sfeer u aan? Stap dan eens vrijblijvend bij ons binnen. Telefonisch zijn wij bereikbaar via: 0516-788102, maar u kunt ook online een afspraak bij ons maken via onze website: www.studio-trendstyle.nl of via onze facebookpagina: facebook.com/studiotrendstyle. Door het gebruik van de button “afspraak maken”. Vanzelfsprekend ontvangen wij u ook hartelijk aan Brinkstraat 5 en werken daarna met veel plezier en passie aan uw (nieuwe) coupe, terwijl u geniet van een lekker kopje koffie of thee.
Ook in de periode voorafgaand aan de kerstdagen zijn wij natuurlijk op volle sterkte aanwezig en brengen wij onze salon altijd in een gezellige kerstsfeer. Ervaar daarom de unieke totaalbeleving bij Studio TrendStyle en Salon BeautyCare!

Salon BeautyCare bestaat 1 jaar!

Vrijdag 9 oktober is het al weer een jaar geleden dat schoonheidsspecialiste Leandra Bouma haar schoonheidssalon: Salon BeautyCare aan Brinkstraat 5 (inpandig bij kapsalon Studio TrendStyle) in Oosterwolde opende. Leandra: “2014 is omgevlogen en is geweldig verlopen!” Volgens Leandra is geen dag hetzelfde door de vele behandelingen die geboden kunnen worden. Van sprankelende bruidsmake-up tot het stylen van prachtige nagels”! Salon BeautyCare wil dit jubileum natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom zijn er diverse activiteiten en feestelijke aanbiedingen!

Uitstraling

In Salon BeautyCare worden de diverse gezichtsbehandelingen aangepast aan de conditie van de huid. Leandra: “Het goed verzorgen van de huid, in combinatie met rust en ontspanning, geeft de huid glans en een mooie natuurlijke uitstraling.”

Beauty - Body - Nails

De huid is ons grootste orgaan en belangrijk omdat het ons beschermt tegen invloeden van buitenaf. Maar hoe kun je de huid het beste verzorgen? Welke ingrediënten passen het beste bij jouw huid? Door het geven van een compleet advies door Leandra, weet jij wat het beste bij jou past! Met ingang van oktober heeft Leandra zich bovendien verder gespecialiseerd op de analyse van de meer complexe huid, o.a. acne huid. Maar niet alleen voor “beauty”, gezichtsbehandelingen kunt u bij Leandra terecht. Maar ook voor het verzorgen van uw “body”, nagels, massages, harsen, verven en epileren van wenkbrauwen én voor make-up bent u bij Leandra aan het juiste adres. Door uw body in balans te brengen, komt uw natuurlijke schoonheid nog beter tot zijn recht. En in combinatie met het verzorgen van uw nagels is uw complete verzorging een feit.

Ook spreekt het voor zich dat Leandra Bouma veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht en goede service. In een ontspannen ruimte in de zaak van kapsalon Studio TrendStyle, heeft Leandra alle apparatuur en producten tot haar beschikking om u, door haar professionele behandelingen, nog meer te kunnen laten stralen. Door Leandra wordt gewerkt met de producten van Janssen Cosmetics en Lookx!

Activiteiten

Zaterdag 10 oktober a.s. staat van 09.00 tot 16.00 uur in het teken van “kleur”. Samen met een kleurenanaliste (Siemke Hooisma van de Wolstudio uit Fochteloo) en de collega’s van Studio TrendStyle laat Leandra je zien, o.a. bij het aanbrengen van de make-up, hoe belangrijk kleuren voor mensen (voor jong en oud) zijn; de ene kleur laat je stralen en de andere kleur laat je vervagen. Natuurlijk staat de koffie en thee klaar en is er voor iedereen die langs komt een hapje of drankje.

Feestelijke aanbiedingen in oktober

In de jubileummaand oktober 2015 geldt de hele maand de volgende aanbieding:

 • 25% korting op diverse behandelingen! Als cadeau ontvang je na jouw behandeling/afspraak bij Salon BeautyCare of Studio TrendStyle een envelop waarin de korting, voor een eerstvolgende afspraak, op de betreffende behandeling staat vermeld!
 • Als hoofdprijs verloten wij een complete metamorfose door het liken en delen van de tekst en foto op de facebookpagina van Salon BeautyCare (facebook.com/salonbeautycare1).
 • De prijs bestaat uit het kleuren van je haar (1 kleur) met bijpassende make-up! Het eindresultaat wordt vastgelegd door een professionele fotograaf (Kees de Jong van KDJ Fotografie) waarvan jij natuurlijk een foto ontvangt!

Lijkt het je leuk om deze middag geadviseerd te worden over de conditie van jouw huid, de kleur die bij jou past, te weten welke make-up en/of haarkleur jou het mooiste staat? Dan is dit je kans! Leandra heet je van harte welkom aan Brinkstraat 5 voor ? Wat wordt jouw keuze? Voor meer informatie en/of afspraken kun je natuurlijk ook contact opnemen via 06-24874538, maar je kunt ook online een afspraak maken via: www.1beautyafspraak.nl. Meer informatie tref je ook aan op de website: www.salon-beautycare.nl.

Natuurlijk is dit ook een mooi moment, voor diegenen die Salon BeautyCare niet kennen, om even binnen te lopen om een kijkje te komen nemen, onder het genot van een hapje en drankje, en natuurlijk om sfeer te proeven! Wie weet overtuigt het je om een afspraak bij Leandra te komen maken! “Het lijkt mij super leuk dat je komt! Graag tot ziens!”

Salon BeautyCare bestaat 1 jaar!