Over ons

Bent u op zoek naar een vakkundige kapper in Oosterwolde en omgeving? Een kapsalon met persoonlijke aandacht waar u met een glimlach naar buiten loopt. Studio TrendStyle is te vinden aan de Brinkstraat 5 in Oosterwolde. Onder het genot van een kop koffie of thee beleeft u een ontspannen haarbehandeling. Met de professionele producten voor haarverzorging van Goldwell bent u verzekerd van een stralend resultaat.

Studio TrendStyle is voor iedereen. Stijlvol geknipt met gedegen advies.

Midia

Midia

Haarstyliste & eigenaresse

Midia is de drijvende kracht achter Studio TrendStyle. Je komt naar Studio TrendStyle, omdat je er goed uit wilt zien, maar het gaat ook om in balans zijn. Je goed voelen. Midia weet waar ze het over heeft. Bij Studio TrendStyle komt Midia's ervaring en haar passie voor het kappersvak goed van pas."Ik geef mensen graag persoonlijke aandacht, ik kijk naar het totaalbeeld en heb de expertise om te zien wat er mogelijk is met iemands haar en wat past bij de persoon. Daarnaast streef ik ernaar om samen met het team iedereen zo goed mogelijk een passend advies te geven zodat jij altijd graag naar Studio TrendStyle terugkomt"!

Auktje

Auktje

Haarstyliste

Auktje is de blijmaker binnen het team van Studio TrendStyle. Zij verwend je graag met een heerlijk kopje koffie en/of thee en zorgt voor een prachtige kapsel. " Met een scherp oog voor detail en een glimlach voor elke klant, sta ik klaar om je droomkapsel werkelijkheid te maken".

Jantina

Jantina

Haarstyliste

Jantina heeft passie voor hairstyling en jarenlange ervaring. Ze beschikt over veel creativiteit en vakmanschap."Of je nu op zoek bent naar een frisse nieuwe look, een speciale gelegenheid viert, of gewoon een beetje verwennerij nodig hebt. Ik sta voor je klaar".


Fijne omgeving. Ervaar.

Een eigentijdse studio met parkeergelegenheid.

Goldwell

Goldwell

Altijd de beste kleur. Perfect.

Met een ruim assortiment aan kleuringsproducten.


Geknipt. Voor een afspraak.

Bel Studio TrendStyle. 0516 788 102.

Goldwell