BEL 0516 788102

maak afspraak

Studio Trendstyle

 

Wij zijn het adres voor trendy en stijlvolle kapsels

Trends bij Studio Trendstyle

Uw kapper in Oosterwolde

Studio TrendStyle is het adres voor een trendy en stijlvol kapsel in Oosterwolde en omgeving. Bekijk de website voor informatie, trends, tarieven en producten. En heeft u vragen? Neem dan contact op.

Wij inspireren u graag

Voor passend haaradvies kunt u terecht in de studio.

We horen steeds vaker de woorden “natuurlijk ogende kapsels” vallen. De haartrend is daarom, je raadt het al… NATUURLIJK! Geef je “hair do” een nonchalante touch!

1. Scheiding naar links of rechts

Droegen we ‘m in 2015 nog allemaal braaf in het midden, in 2019 verplaatst de scheiding zich naar de zijkant van het hoofd. Lang of kort haar, dat maakt niet uit. Gooi die plukken maar lekker opzij.

2. Alle kleuren van de regenboog

Lived-In haar is een combinatie van veel stijlen, maar de bedoeling is vooral zo veel mogelijk kleuren in je haar, op een manier die er toch nog natuurlijk uitziet. Over je gehele haar worden blonde highlights geplaatst en ook krijg je een natuurlijke uitgroei. Bij deze trend hoef je veel minder vaak je haar te verven en dat is voor elke vervende vrouw een plus.

3. Steil mag weer

Steil haar is weer terug van weggeweest en dus kun je die tang er gauw weer bij pakken. Wil je ’t helemaal goed doen, dan maak je er ook nog een wetlook van. Dat wil zeggen: gooi wat gel in je haar en maak een strakke staart. Je toupeert daarnaast het bovenste gedeelte van het haar voor een extra pakkend effect.

4. De lange bob

Een lange bob was in 2018 al helemaal hip en dat zet voort in 2019. Zeker met een pony en een lichte kleur aan de onderkant van het haar, ofwel een ombre, maak je de blits.

5. Lage knot

Als je wat langer haar hebt is dit dé manier hoe het te dragen dit jaar. Pak alles bij elkaar, maak er een rommelige knot van, en maak deze laag vast met schuifspeldjes en een elastiek, in je nek. En dat geldt overigens ook voor de paardenstaart. Die mag dit jaar ook laag hangen.

6. (Uit)groeien maar

Dit jaar mag je trots je uitgroei laten zien, maar dan wel op de rooting manier. Dat wil zeggen dat je wat lichte highlights plaatst door je uitgroei heen, maar niet te veel. Hierdoor valt je haarkleur juist meer op en ziet het er ook nog eens natuurlijk uit.

Kent u de producten van Jean Paul Myne al?

Jean Paul Myne

Inspiratie nodig?

maak je afspraak bij kapsalon trendstye in oosterwolde